Utmaningar!

Hanna Fridhamre
Hanna Fridhamre

Just nu står jag inför flera utmaningar. Som jag skrivit förut så ska jag ju springa flera lopp under detta år samt både öka längd och minska på tiden.
Detta är ju mina stora mål inom träningen samt en stor utmaning då jag inte gjort någon sådan stor satsning förut.
En annan stor utmaning kommer att ske nu på lördag. Vi är några som har hitta varandra på crossmixpassen, vi peppar
varandra m.m. Vi har ett tag pratat om att åka in till Örebro Crossfit (http://www.crossfitorebro.se/) och träna och nu ska det bli av.

För mig kommer detta bli en stor utmaning både fysiskt men även psykiskt då det känns som att nu kommer vi träna med
”de stora killarna/tjejerna”.

Kommer jag klara av detta? är jag tillräckligt tränad? Många tankar far genom huvudet samtidigt som hela jag skriker ”Jag vill!!” Jag har ju verkligen fastnat för detta träningssätt och det är kul att se vad man klarar av.

Men nu är det gjort, jag har bokat ett prova på pass tillsammans med goa crossfit/crossmixvänner, nu återstår bara att se
om jag överlever detta 🙂

För att utveckla detta med utmaningar så känner jag att jag söker dom mer och mer. Jag har förr varit en väldigt bekväm människa som gärna hållt mig det det kända, det jag kan och vet. Jag har på senare tid märkt att jag mer och mer söker mig ut på okända vatten.

Att jag vill ha utmaningar även om dom känns skrämmande och ouppnåeliga, vad är det värsta som kan hända? Att jag misslyckas?

Ja det som känner mig vet att jag är en stor tävlingsmänniska och har en grym vinnarskalle på både gott och ont men även att jag är en dålig förlorare.

Så varför utsätter jag mig då för allt detta? ja det är en bra fråga som jag ännu inte har kommit på något svar på. Jag vet bara att min träning ger resultat just nu och med resultaten även ett självförtroende som jag inte har haft förut. Jag kan om jag vill!

En annan av mina utmaningar är ju min löpgrupp, just nu är vi inte så många som springer varje söndag. Det kommer ca i genomsnitt tappra själar eller ”idioter” som vi skämtsamt brukar kalla oss 🙂 Nu längtar jag mer och mer efter fri asfalt och fria löpspår så att vi kan komma igång ordentligt med träningen och vakna ur vinterdvalan. Jag är ändå väldigt stolt över både mig och mina löpkompisar som ändock hållit ut nu i vinter.

Det har varit en stor utmaning för mig att hålla igång och försöka hitta på bra ”pass” så att det passar alla, men det är jätteroligt.

Som sagt nu får vi se om jag överlever helgen med både crossfit samt löpning (ska utmana mina vänner lite). önska mig lycka till så hörs vi förhoppningsvis

nästa onsdag 😉

4 Comments

 1. Tack Sandra o Cecilia 🙂

  Linda jag springer för närvarande utan broddar eller Icebugskor men ska införskaffa det senare till nästa vinter. Har testat att springa med broddar men får konstig vinkel på foten. Lycka till med din löpning och är du sugen på sällskap så är du välkommen att springa med oss.

  //Hanna

 2. Ni kommer inte bli besvikna på er provträning inne på Crossfit Örebro, det är superkul och väldigt bra stämning. Alla peppar varandra. Ni kommer få askul!!

  Känner starkare och starkare sug själv att försöka ta mig in dit igen, tyvärr känns avståndet lite som ett hinder då det tar upp väldigt mycket tid…

  Lycka till!
  Cecilia

 3. Hej
  jag håller precis på att starta upp min träning och har då valt att springa. Men underlaget är ju lite svårt. Hur gör du? Broddar? speciella skor?
  Linda

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.