Vad tycker du om marknadsflytten?

LINDESBERG. 24i har fått ett flertal reaktioner på Lions beslut att flytta Lindemarken till det nya industriområdet nästa år. Du som har åsikter i frågan kan kommentera här.

De flesta som 24i varit i kontakt med är negativt inställda till en flytt av Lindemarken till industriområdet. Vad tycker du? Skriv en kommentar och låt alla läsare få del av just dina synpunkter.

8 Comments

 1. Ha ha ha, men vänta nu, 1a april var ju för 46 dagar sedan, hmm :/. Hur tänkte de där (eller inte), en marknad ska väl vara i centrum. Skippa i så fall tivolit eller lägg det på industriområdet och skaffa in en eller ett par ”tivolibussar” med lite partajvärdar ombord så att även resan blir skoj, för det är väl mest barnfamiljer som tycker det är kul med tivoli. Och ”stökiga” ungdomar då då men de är väl antagligen redan på plats (antagligen kvällstid då det inte är lika kul att stöka runt på dan).

 2. Så korkat, klart att marken ska vara i centrum annars. Mindre bus vid tivolit när det flyttar längre från stan? Hur tänkte man då?

 3. Ytterligare ett beslut i samma anda som det vi nyss fick från Regiondirektör Simonsson.
  Lindesberg ska på så många sätt som möjligt AVLÖVAS!
  Vi får inte längre ha ett lasarett som kan behandla svåra olyckor.
  Vi får inte längre ha vår egen marknad i stan.

 4. Det var ju strul många år och när marknaden äntligen börjar bli nåt så ska den flyttas. dumt.

 5. Det är dödsstöten för en flerhundraårig tradition. Kanske kunde man ha tivolit på Kristinaskolans gård eller möjligen Fingerbo äng. Om inte kan man skippa Tivolit, det är ju inte en lika gammal tradition och lockar inte särskilt många extra marknadskunder.

  Några ”Knallar” kommer inte till industriområdet och heller inte många marknadskunder. Får vi inte strosa i stan så stannar vi hemma.

 6. Är det inte dags att köpmännen i centrum tar hand om marken? Att flytta är en urdålig idé.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.