Ett 25-tal personer kom på LPo:s öppna möte på torsdagen och långt ifrån alla var LPo:are. Infällt presenterar Pia-Maria Johansson föreläsaren Kurt Dahlberg.

Välbesökt politiskt möte i Nora

NORA. Landsbygdspartiet i Nora testade på torsdagskvällen ett nytt upplägg för ett politiskt möte och man kan nog påstå att det blev en succé. Ett 25-tal personer deltog och långt ifrån alla var landsbygdspartister.

Landsbygdspartisterna är duktiga på att lägga örat mot rälsen och lyssna in vad vanligt folk vill ha. Detta innebar en stor framgång i kommunvalet 2018 och fortsätter man att lyssna på vad folket i Nora vill ha kan det innebära att man till och med går om Centerpartiet.

På torsdagen inledde man något nytt. Man höll ett politiskt möte på Nora Stadshotell där det både fanns väntad LPo-information, men också en politisk diskussion med högt i tak.

Och kanske finns behovet av en politisk arena helt utan regler och ideologier, politiska strategier och tomt prat? Nog verkade det så i alla fall, då företrädare eller före detta företrädare för såväl Norapartiet, Miljöpartiet, Sverigedemokraterna som Moderaterna fanns på plats.

Varje möte är tänkt att ha ett tema och torsdagskvällen var ”Framtidens bränsle” där Kurt Dahlberg var inbjuden föreläsare.

Trevligt möte som säkert kan bli ännu trevligare framöver.

3 Comments

  1. Att folk utestängs från politikerledningens agerande är illavarslande ! Om man tvingas agera i hemlighet, inom utskott, kommunstyrelsen, har man något att dölja.

    Mötet som hållits, är ett tecken på att det finns en stark oro, för vad som sker i Nora. Inom kommunledningen finns några, som håller i taktpinnen och man kan
    anta att kvällslektyren, består av, Alva och Gunnar Myrdal, Maos lilla röda och Mein kampf.

    Bakom tilltaget med hemtjänsten, ligger nog en synisk idé om att tvinga bort äldre från sina hus och in på intution. Eftersom det är kris, är det här något för MSB. Förse alla gamla ute i bygderna med Trangiakök, T-sprit och en kartong frystorkad mat.

  2. Nästa möte 28 november kl 18.30. Dagen efter kommunstyrelsen. Alla är välkomna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.