Viktig match för Lindlöven ikväll

LINDESBERG. Ikväll behöver Lindlöven publikens stöd i Lindehov när IFK Arboga kommer på besök. Vinst och Lindlöven är fortfarande med i kampen om en plats i Allettan efter jul. Förlust och Lindlöven är åtta poäng från en femteplats.

– Vill vi spela i Allettan är det seger som gäller, säger Lindlövens tränare Jens Brändström.

Målet när säsongen började var att Lindlöven skulle spela i Allettan efter jul, men resultaten har inte alls gått Lövens väg. Bra spel i många matcher, men poängen har inte gått till Lindlöven.

– Varje match blir nu en måstematch, säger Jens Brändström. Vi har pratat om det i laget och det har märkts på träning. Vi tävlar mer när vi tränar och har snäppat upp ordentligt.

Retliga förluster, som den mot Tranås senast, riskerar att påverka Lindlöven mentalt negativt, men Jens Brändström har långt ifrån gett upp hoppet om Allettan och hans lag ska ge allt för att besegra IFK Arboga ikväll.

– Arboga får gälla som favoriter, säger Brändström, men vi ska ge dom en match. Vi saknar några gubbar, men vi måste se möjligheterna, spela rejält och gå in med en vinnarkänsla. Vi har definitivt i Allettan att göra.

Lindlöven-IFK Arboga startar klockan 19.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.