Viktigt att vinna utan att visa allt

LINDESBERG. Lindlöven är hårt nedtränat, men åker i eftermiddag till Mariestad för att vinna – som alltid. Men Lindlövens tränare Jussi Salo vill ändå behålla några ess i rockärmen.

– Vi kommer ju att möta Mariestad två gånger i Allettan och vi vill ju inte avslöja allt vi tränar på just nu, säger Salo.

Läget är detsamma för både Mariestad och Lindlöven. Båda lagen har varit klara för Allettan en tid och tränar nu hårt inför Allettan.

– Ja, det är nog ingen skillnad, säger Jussi Salo. Vi har tränat jättehårt den här veckan med mycket skridsko och fysträning.

En obetydlig match för tabellen, men en match man ska kunna ta med sig in i Allettan – mentalt.

– Vi vill såklart visa Mariestad att vi är minst lika bra, säger Salo. Men de viktigaste signalerna jag vill ha är att vi verkligen kan följa den spelplan och det spel vi bestämt. Det handlar om att förbereda sig för resten av säsongen.

Lindlöven får klara sig utan Daniel Marmenlind, Johan ”Böna” Persson, Filip Ullgren och Markus Magnusson, som alla är skadade. Dessutom är det klart att backen David Berg fått kontrakt säsongen ut med AIK.

Mariestad-Lindlöven startar klockan 16.00 i Katrinhallen i Mariestad.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.