Viktigt derby för Lindlöven ikväll

LINDESBERG. Alla matcher är viktiga just nu för Lindlöven, men kvällens derby borta mot Arboga får nog anses som en nyckelmatch. Lindlöven har efter två raka segrar avancerat till andraplatsen i tabellen och kan vara i serieledning efter söndagens hemmamatch mot Malung.

Vårettan västra är superjämn. Det skiljer bara tre poäng mellan ledande Malung och sjätteplacerade IFK Arboga. Det är bara Surahammar som sladdar i tabellen, fem poäng efter Arboga.

För Lindlövens del gäller det att hålla tag i den form man visat. Seger mot Arboga ikväll och seger mot Malung hemma på söndag och Löven har satt sig i en riktigt bra position.

Lindlövens tränare Jens Brändström är dock ödmjuk inför det tuffa matchandet.

– Vi går för att vinna en match i taget, givetvis vill vi vinna den här serien och ta oss till playoff men vi måste ha respekt, jobba hårt och ta varje match för sig för att göra det möjligt. Det är väldigt många matcher kvar att spela och jag hoppas att vi går på rätt väg nu inför fortsättningen.

Lindlöven åker till Arboga med bra självförtroende och enligt Jens Brändström finns det positiva saker att ta med sig från onsdagens match mot Surahammar.

– Att vi gjorde många mål och tog 3 poäng, samt femmans växel.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.