Vilket jävla liv – del 2

TomasI förra veckans krönika skrev jag om reaktionerna efter några artiklar som 24i publicerat under veckan. Det blev helt enkelt ett jävla liv sedan vi skrivit om någon BMB-soppa, uteblivna hyror och felaktigheter i kulturevenemanget Ljusstråk. Vi hade fullt upp med att läsa och godkänna (och underkänna) alla kommentarer till artiklarna.

I helgen vek en varg ut sig på Norasjön och en stundtals infekterad debatt har tagit en hel del energi i veckan.

Och idag bröt helvetet ut på nytt. En artikel om att de kommunala bolagen i Nora anlitat en byggjätte för 137000000 kronor under fyra år visade sig vara en hetare potatis än en nyfriterad pommes frites. Återigen har min iPhone kokat av samtal och sms och inkorgen har fyllts med mejl från mestadels uppretade norabor. Hur kvällen kommer att bli törs jag inte tänka på än.

I morgon är det dags för årets Caprice i Lindesberg. Arenan kommer att fyllas två gånger om och inte en snokande journalist vet vem som är årets hemlige gäst. Jag pratade med Anders Svensson i manskören Harmoni igår, men inte ens en lätt nervös körsångare gav mig en hint om vem den hemlige gästen är. Men vi får väl hålla oss till i morgon. Vi vet ju att Lisa Nilsson är ohemlig gäst och kanske är då den hemlige en man? Hmm…

Lindesberg Volley visade i semifinalen i onsdags att man visst tänker fightas om en finalplats i SM-slutspelet i år igen. De regerande svenska mästarinnorna visade en jäkla beslutsamhet när Engelholm gästade Lindesberg Arena i den andra semifinalen.

Spelmässigt kan säkert Lindesberg höja sig ytterligare en bit, men inställning slår ofta klass och den attityd spelarna visade i onsdags kan förlänga säsongen med ett härligt finalspel.

LIF Lindesberg håller som bäst på att se om sitt hus inför nästa säsong. I förra veckan presenterades Sébastien Ehnevids återkomst i den brandgula tröjan och igår blev det klart att Richard ”Solis” Eriksson kommer hem efter fem långa år i Skåne. Skönt att se att LIF inte backar efter den säsong som precis avslutats.

Något kvällsligt fredagsmys är inte att tänka på idag. Frugan jobbar och jag förmodar att hon inte är ledsen för det. Jag kommer att få sitta hemma i Lindesberg och läsa mejl och kommentarer hela kvällen och jag tror inte att ens färska räkor direkt ur havet och riktig cava skulle framkalla önskvärda känslor när mobilen plingar hela tiden. En dag i 24i:s tjänst helt enkelt.

Trevlig kväll önskar jag dock er!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.