Vinterspår över hela Lindesbergs kommun

Mariann Liljegren uppträdde live.

LINDESBERG. Vinterspår 2018 firar tio år med att ha rekord på såväl antal utställningsplatser som antalet utställare. Som vanligt svårt att få grepp hur många besökare som är i rörelse, men kanske är det rekord även där?

Med bortåt 40 utställningsplatser och 150 utställare finns det något för alla som besöker Vinterspår 2018. Konst, dans, musik, hantverk och en hel del annat lockar alla kulturälskare ut i det nästan 10-gradiga vintervädret i Lindesbergs kommun.

På Frövifors Pappersbruksmuseum fanns det mesta. Ungefär 35 utställare tillfredsställde de flesta kulturella behov och inriktningar och den som bara var fikasugen efter en titt kunde tillfredsställa sig på Schuberts Bröd & Café, som såg ut som den punkt ingen missade. Mycket annat fanns i de häftiga lokalerna och bland annat kunde den som ville titta på designern Kerstin Schönströms vackra produkter, gjorda av rivningsvirke och skiffersten.

24i besökte också Lindesbergs stadshotell vid lunchtid, men där var ovanligt få besökare just då. Anita Lindgren visade sina akvareller och barnbarnet Ellen hade en egen utställning. På plats fanns fantastisk choklad från Bornströms Praliner och under eftermiddagen skulle John Jäderkvist presentera sin nya bok och det skulle bjudas på musik i form av barbershopgruppen Fifty-Fifty, Lasses Svänggäng Durfelan.

Designern Kerstin Schönström från Sjölunda Form visar sitt utbud för Helena Magnusson Svensson.
Ljusplanka från Sjölunda Form.
”De va då” underhöll på Frövifors Pappersbruksmuseum.
Inte stenkastning, men stenkul.
Monica Lehn Domnick med eldiga kärleksbrev.
En akryl av Mariann Liljegren.
Håkan Johansson i full aktion.

Mest populära var nog Schuberts Bröd & Café.
Ingen åkte otillfredsställd från Frövifors Pappersbruksmuseum.
Alla blev nyfikna på Bornströms Praliner.
Vem blir inte sugen?
Vackra tavlor av unga Ellen Lindgren.
Inte så mycket folk på stadshotellet.

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.