Visst blev det en lyckad rosa köpfest

LINDESBERG. Den spontaninitierade Köpfesten för bröstcancerforskningen i Lindesberg på torsdagseftermiddagen blev riktigt lyckad. Mycket folk i de involverade butikerna och sannolikt en hel del pengar till Rosa Bandet.

Egentligen ett fantastiskt evenemang, men så brukar det bli när ett fantastiskt engagemang är inblandat. Spontanevenemanget Köpfest, tillsammans för Lindesberg och bröstcancerforskningen, kom till genom några enskilda butiksinnehavare och att skapa ett intresse har inte varit något problem. Utan inblandning av Linde City eller någon köpmannaorganisation har evenemanget blivit ett av de mest lyckade på länge.

Ute i butikerna var stämningen hög och många nappade på de erbjudanden som butikerna hade och som, på olika sätt, ska komma Rosa Bandet till godo.

– Men vi har sålt massor med lotter och biljetter till kvällens auktion också, berättar Agnetha Larsson på Lizas Parfym. Intresset har varit fantastiskt stort.

Posted by on 12 oktober, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.