Wohlgart frågar sig hur rättvist Sverige är

BLOGG. Bloggaren Wohlgart Andersson tycker inte att Sverige är ett välfärdsland längre och han ogillar hur de svagaste grupperna i landet får det sämre och sämre. Rättvisa tycks vara Wohlgarts ledord. Läs Wohlgarts blogg här.

Sverige inget välfärdsland längre

Blir riktigt ledsen, när jag märker hur Sverige låter sig raseras alltmer! Man gör försämringar inom LSS, som kanske är vår svagaste grupp. Man gör försämringar inom vård och omsorg, och sparar in på våra äldreboenden, m.m.m.m. Vi ligger efter på alla områden, förutom invandringspolitiken, den väljer man att prioritera!

Man vill vara det lilla landet med 10 miljoner invånare, som ska rädda hela världens flyktingar. Vi har sett många exempel på hur man utvisar de med egen försörjning, och som inte är kriminella. De kriminella och bidragsberoende, de vill vi ha kvar! Kan anledningen vara att de ger röster till sossarna? Eller hur kan man finna detta vara bra? Fredrik Reinfeldt sa att vi ska vara tacksamma för att de valde Sverige!

Vad man ska prioritera, det är kriminalvården och ge polisen bättre resurser för att kunna genomföra sitt arbete. Gör man det, då löser man också en stor del av invandringsproblematiken med automatik.

Polisen måste arbeta alldeles för tamt, med de lagar som finns. Minsta lilla övertramp får de kritik! De ska naturligtvis följa de lagar som gäller, men man måste ändra dessa, så de kan utföra sitt arbete på ett effektivt sätt. Lyckas de finna bevis på ett utfört brott, så får inte individen något straff, de kan istället få skadestånd. Brottsoffren har man inte en tanke på!

Man går till anfall mot blåljuspersonal, de som finns för att hjälpa oss! Om det inte finns, borde det finnas en lag som ger dessa ett mycket högt straff. Man behöver lära dessa idioter att ha respekt för de som finns att hjälpa oss!

Jag sköt min lillebror i arslet med luftgevär när jag var liten, polisen kunde använda gummikulor istället. Man kan inte låta dessa segra över samhället. Man inför No Go zoner istället för att på allvar rensa upp i träsket. Jag undrar ju var de fått sin uppfostran, kan de göra så här i sitt eget land?

Sverige har den mest generösa flyktingpolitiken i världen! Alla vill till välfärdslandet Sverige, som inte är något välfärdsland längre! Åtminstone inte för svenskarna, vi får betala för vår tandvård själva, nysvenskar får betala 50 kr. Vad är det för rättvisa?

Jag är pensionär och har 9072 kr före skatt, hur mycket har en nysvensk person att röra sig med? Sverige är på nedåtgående, jag läste senast igår om att många har dubbla identiteter! Det här kostar 20 miljarder om året enligt Skatteverket.

Stefan Löfven talar om alla högutbildade som kommer till Sverige. Det är läkare, advokater, sjuksköterskor m.m. Men det är väl inte de som begår våldtäkter, bränner bilar, anfaller blåljuspersonal m.m.? Nej, den största gruppen är nog kriminella, som letar sig hit för att ta del av vår för dem en bra välfärd.

Jag är med i en grupp på FB som numera heter ”Stå upp för Sverige”. När den startade hette den ”Stå upp för Peter Springare” men denne tog avstånd från gruppen, och ville inte ha sitt namn med.

Nu har gruppens bildare Patrik Markström stämts för han inte tagit bort olämpliga kommentarer som medlemmarna gjort. Det är en ny lag man hittat på, men ingen har ännu blivit dömd på den!

Så här går det när polis, åklagare och media låter sig duperas av Näthatsgranskaren och Juridikfronten. Dessa båda vänsterextrema föreningar har anmält honom för brott mot lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor, kallad BBS-lagen. BBS-lagen är från 1998, och har nu dammats av för att stoppa yttrandefriheten i Sverige. 

De försöker nu sätta dit honom för kommentarer andra personer skrivit i gruppen. Gruppen har drygt 175.000 medlemmar, så det är inte helt lätt att vara administratör i en grupp! Den polis som utrett ärendet låter sig helt styras av vänsterextrema föreningarna NHG och JF. Hela utredningen är så pinsam och än värre är att åklagaren redan uttalat sig om att hon går ända till HD om det behövs!

Åklagarens mål med det hela är att ett prejudikat kan göra det lättare att döma alla admins i alla Sverigevänliga grupper. Ren förföljelse med andra ord!
Det liknar allt mer hur det var i DDR och Sovjet när kommunister styrde dessa länder. Tycker man vill hjärntvätta ett helt folk som man gjorde under kriget, det vet vi hur det gick med det!

Det alla verka missa är att Markström inte äger någon elektronisk anslagstavla. Allt som skrivs på FB är FB själva ägare till, och därmed ansvariga för. Precis som 24i är ansvariga för det jag skriver.

Notera att chefredaktören, från Liberala EK, i sin krönika inte har några problem med att skriva ut hans namn, innan någon rättegång avklarats och en dom vunnit laga kraft. Det tycker jag kan vara märkligt! Stå Upp För Sverige, har utsetts till SD:s bästa valarbetare 2018 av TV4. Det är nog en anledning till att det gått så här långt. Nu tror jag knappast på en fällande dom för Markström. Men det är värt att notera hur man försöker inskränka på yttrandefriheten, det tycker jag är allvarligt! Det finns idag också en ny blogg på http://www.lindebloggen.com/ också.

6 Comments

 1. En sakupplysning eftersom din artikel är behäftad med en felaktighet: Juridikfronten är ingen vänsterextrem organisation. Juridikfronten styr för övrigt inte åklagarmyndighetens tjänstemän i deras handläggning. Utan de fattar sina beslut under lagarna, de måste de göra oaktat om det är Juridikfronten som inkommit med en anmälan eller om det är frågan om en annan anmälare.

 2. S Johansson
  Nu är det inte jag som kritiserat tandvården. Jag ser till att ha mitt på det torra där. Det gäller att prioritera, som i övriga livet. Hela tänder framför förstaklassflyg är en sak. Det är figuren ”Wohlgart” som inte har råd att laga sina tänder säger han. Han lägger sina ”fattigpensionärsslantar” på lyxsemestrar halvårsvis, sen skyller han på flyktingar att han inte har råd med annat.
  Till ”Wohlgart”. Du säger att du inte kritiserat den Svenska vården. ”Sverige är inget väfärdsland längre”
  ”Neddragningar i vård och omsorg”
  ”Det enda område man prioriterar är invandringspolitiken”.
  Välkommen hem i april ”Wohlgart”.
  Sverige och Svenskarna (alla) är varmare än du tror.

 3. Käre Wohlgart, jag förstår inte riktigt hur du får ihop allt?
  I ditt blogginlägg skriver du: ”Blir riktigt ledsen, när jag märker hur Sverige låter sig raseras alltmer!…Man gör försämringar inom vård och omsorg, och sparar in på våra äldreboenden, m.m.m.m.” Sen svarar du i en kommentar:
  ”Jag har inte klankat på sjukvården i Sverige!” Är inte din första kommentar att klaga/klanka på vården för om något raserats så är det bara spillror kvar och då är det väl inte bra?
  I ditt blogginlägg skriver du: ”Man vill vara det lilla landet med 10 miljoner invånare, som ska rädda hela världens flyktingar.”
  Enligt UNHCR:s siffror för 2017 så var det då ca: 68,5 miljoner människor på flykt i hela världen. Vem vill enligt dig och tror du att vi ska ta emot alla dessa människor? Jag har aldrig hört någon politiker uttrycka det och jag är heller inte orolig att så kommer ske.
  Sverige är inget välfärdsland längre skriver du också i ditt blogginlägg. Vad grundar du dessa funderingar på? Vi har det fortfarande väldigt bra i Sverige med sjukvård, skola och omsorg. Och här rekommenderar jag följande länk https://www.youtube.com/watch?v=ms1BnCb6nac för en tankeställare att vi faktiskt har ett väldigt bra socialt skyddsnät i Sverige. Tyvärr är det lite grovt språk i början och slutet vilket jag inte tycker att man ska använda sig av men andemeningen är bra.

 4. Per Anders Larsson

  Det finns mycket osunt inom den svenska politiken, som ju har blivit en överklass,
  som lever på skattebetalare och sällan av egen kraft. Alltså en ”tärande” grupp.

  Men om vi håller oss till tandvården.
  Jag tycker att Du skall redovisa hur undersåtarna finanserar, eller inte klarar att få fram pengar till nya tänder.
  ”nysverskar” skall också finnas med i redovisningen

 5. Några paraplydrinkar dricker jag inte, vatten till maten, och ibland öl på kvällen. Jag har inte klankat på sjukvården i Sverige! Det finns många nysvenskar som anpassar sig till Sverige, jag har inget emot dessa, det har jag också förklarat i tidigare inlägg. Du retar dig uppenbarligen på att jag en gång flög förstaklass, men det är jag själv som betalat. Har arbetat för det ett helt liv, och jag trivs bra med min ålderdom. Att jag sedan inte tycker mig ha råd att gå till tandläkaren, det beror på att min käft kostar 40.000 kr att åtgärda. Jag tycker jag är för gammal för att kosta på det. Då prioriterar jag hellre att bo i Thailand vintertid. Jag lever på 9072 kr före skatt. Men eftersom jag arbetat hårt i hela mitt liv, tycker jag att jag skulle ha samma rättigheter som de som går på bidrag, och inte jobbat in en enda krona till Sveriges välfärd. Jag kommer att börja skita ner Bergslagens luft den 16 april i år. Då skall jag också laga två tänder så jag kan äta en fin entrecote, det har jag inte tänder till nu. Det kan inte kosta mer än några tusen hoppas jag. Kan tyvärr inte flytta till Thailand, eftersom jag inte har råd att köpa ett sådant visum, så du kommer att få dras med mig i Sverige på somrarna.

 6. Lyxturisten, eller ”fattigpensionären” Wohlgart åker förstaklassflyg till paradiset Thailand. Där sitter han i solen med sand mellan tårna och bekymrar sig över Sverige, smuttandes på en paraplydrink. Sverige är inget väfärdsland längre säger han. Han har inte råd att gå till tandläkaren, stackarn. Allt är flyktingpolitikens fel.
  Du har som vanligt fel. När min fru plötsligt blev allvarligt sjuk för någon vecka sedan fick hon förstklassig vård på lindesbergs Lasarett. På avdelningen fanns det gott om trevliga och duktiga undersköterskor. Många av dom var som Wohlgart säger nysvenskar. Jag var (och är) tacksam varje dag för deras arbete.
  Wohlgart…om du finns på riktigt. Stanna kvar i Thailand, ta av dig brunskjortan och njut av solen. Riktikt, riktigt länge. Sveriges och Bergslagens luft känns så mycket friskare då.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.