Wohlgart skriver nyårskrönika

BLOGG. Bloggaren Wohlgart Andersson firar som bekant nyår i Thailand och berättar om hur han krockade med en apa och att han skriver på en egen bucket list. Wohlgart önskar alla dessutom ett Gott Nytt år. Läs Wohlgarts krönika här.

Har du gjort någon bucket list?

Nu har jag inte skrivit här på tre veckor, jag skulle kunna hitta på några bra anledningar till varför, men jag struntar i det, jag har ju kunnat krocka med en apa t.ex. Det har jag faktiskt gjort, men det är några år sedan. Innan jag köpte min trehjuling, åkte jag omkull tre gånger med tvåhjuling. Det var inte förrän då jag bestämde mig för att jag skulle ha tre hjul på mitt fordon.

Första gången bromsade jag med fel hjul i löst grus, då fick jag komma till plåsterhuset och bli ompysslad några gånger. Då lärde jag mig att man ska bromsa med bakhjulet.

Andra gången krockade jag med en apa på Koh Chang. Jag såg apan på 20-30 meters håll, så jag kollade på den. Lagom när jag passerade, hoppar den över på en för svag gren, vilket gör att grenen åker ner i höjd med min hjälm. Där satt apan, jag hörde hur den skrek till när den träffade hjälmen. Krockat med en apa tror jag inte det är så många som har gjort!

Tredje gången kom det en cyklist och körde på mig. Då for jag i backen och tappade luften. Det var nog den värsta omgången. Jag hämtade mig efter ett tag, och kunde åka till sjukstugan själv.

Bucket list

Har du gjort någon bucket list? Du kanske inte ens vet vad det är. Hyrde en dam över jul, hon hade aldrig hört talas om det! Hon är omnämnd där, men det talade jag aldrig om, orkade inte förklara.

Det är i alla fall en lista på saker man ska göra innan man dör. Nu är det mycket på min lista som jag inte vill avslöja, men en sak jag prioriterar, är att reta upp Gregor Almergren! Tyvärr tänker vi väldigt lika i mycket, det gör det svårare. Jag kan aldrig skriva något jag inte tror på, då bommar jag till slut.

Gregor är en herre som är fyra dagar äldre än mig, men han jobbar fortfarande. Nu beror det säkert på att han vill ha något att göra, men det behöver jag ju inte låtsas om. Jag kan beskylla honom för att vara fattigpensionär, så han måste jobba, det kanske tar. Det finns säkert mera, men de kan vara svåra att hitta.

En sak till kan jag avslöja. Jag ska bygga Meccano med ett av barnbarnen. Än så länge är han för liten, han stoppar Meccanogrejerna i munnen! Det är märkligt att allting ska dit, är det en instinkt att äta tro?

Vi ska bygga något som påminner om evighetsmaskinen. Det ska vara en attraherande och en distraherande magnet på den. Det skulle vara roligt om den kunde snurra bara några varv! Magneterna kommer att utmattas, så det funkar nog inte så länge. Börja nu inte trixa med det här, så du får det att snurra före mig, det skulle vara mycket olyckligt!

24i

Ska passa på att gratulera 24i för den nya sidan. Passar mig alldeles ypperligt med större text, lättare att läsa för mig som ser dåligt. Tycker sidan fick ett bättre utseende, kan tyvärr inte hitta något att gnälla över än.

Jag önskar mina läsare ETT GOTT NYTT ÅR och hoppas ni läser min egen blogg på www.lindebloggen.com också. Där är planeringen att skriva om Mega jackpotten på Axevalla ikväll. SKÅL!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.