Wohlgart tipsar om seriös massage

BLOGG. Bloggaren Wohlgart Andersson ger oss idag tips om massage i Thailand. Det finns nämligen både oseriös och seriös sådan – och det kan sluta på olika sätt. Läs Wohlgarts blogg här.

En liten fis gör väl inte så mycket

Nu är detta ett antal år sedan när jag inte var så erfaren i Thailand. Jag fick se en massage, där det även fanns en bar. Passade bra, kunde slå två flugor i en smäll. Det är inte ofta jag går på massage. Nu hade jag av någon anledning ont i skulderbladen, och kände mig stel, och att en massage kunde göra susen. Man blir lite mjukare i kroppen av det.

Jag förhörde mig hur massagen gick till, ibland är dessa massörer väldigt hårdhänta, det kan vara en ren misshandel man betalar för. Det kan göra riktigt ont ibland, men det får man inte tala om, massage är ju så skönt säger alla.

Massören sa att hon inte alls tog i så hårt som så många andra, det skulle också avslutas med något hon kallade ”Happy ending”. Lyckligt slut, ja då ska det väl inte behöva göra ont. Jag valde att genomföra den här massagen. Jag la upp mig på en bänk i bara kalsongerna. Hon började klämma på mina armar, ben och lår. Jag märkte att det inte alls skulle bli någon misshandel som det blev en gång i Pattaya tidigare.

När hon masserade mina lår, råkade hon komma emot mitt könsorgan. Hon log och sa ”hoppsan”, och jag trodde det var ett misstag. Efter några minuter till, sa hon att hon inte alls kunde massera. Men varför är du då massör frågade jag. Jo, hon var tvungen att ha en försörjning, och då sa hon till arbetsgivaren att hon kunde massera!

Man verkar inte vara så noga med CV:et här i Thailand. Nu förstod jag vad ”Happy Ending” innebar. Det gick ut på att flytta förhuden på mitt könsorgan fram och tillbaka, då blir det ”Happy ending” till slut. Så det att hon kom emot mitt könsorgan, förstod jag nu att det var med flit.

Hade tidigare gjort en massage där min dåvarande sambo alltid gick. Det var ett mer seriöst ställe. Här var alltid mycket folk, det kostade bara 100 baht för en timme. Här fanns ett femtontal massagebäddar. Här vek de ihop mig i en ställning som jag trodde var omöjlig! Bänken bredvid mig låg en engelsk dam. Rätt som det var avlade hon en rejäl brakskit. Det blev ett fniss i hela lokalen, jag vet precis i vilken ställning det hände.

Även om ingen kände mig, så blev jag ändå orolig för att det skulle hända mig också. En liten fis gör väl inte så mycket, det släpper jag på flygplan och bussar emellanåt. Då tittar jag åt sidorna, och rynkar på näsan, så alla ska tro att det inte är jag. På det här stället ska man inte göra massage om man är dålig i magen. Jag tycker det skulle kännas hemskt att skita på sig, bara för att ha gått på massage.

2 Comments

  1. Finns nog en utvecklingspotensial, för Noras del

    Man tänker sig en liten avsides stadsdel, med små lokaler. Lite röda lyktor som välkomnar.

    Kunde bli ungefär som ” Herbertstrasse” i Hamburg, eller varför inte ”Rua allegre”
    i Lissabon.
    Eller ett litet ”Cristianiania” för att få snurr på roliga piller.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.