Ytterligare en LIF-spelare kontrakterad

LINDESBERG. Just nu jobbar LIF Lindesbergs sportgrupp hårt med att bygga nästa års allsvenska trupp. Nyss presenterades Karl Zetterlund som klar för nästa säsong och nu meddelar LIF att även mittsexan Felix Johansson skrivit på ett kontrakt för nästa säsong.

Felix Johansson är något av en doldis, som under den bedrövliga serieinledningen i höstas fick mycket speltid. Det handlade mest om försvarsspel, men Felix ryckte även in som mittsexa när Fatlum Ahmeti behövde vila.

Felix gör nu sina sista månader på handbollsgymnasiet, men väljer att bli lindesbergare och en del i den allsvenska trupp som ska bli bättre nästa säsong. Det blir tuff konkurrens med Fatlum Ahmeti, men Felix är beredd att satsa hårt.

– För mig var detta inget svårt beslut. Jag trivs i LIF och i Lindesberg och är sugen på att testa hur långt jag kan nå med mitt handbollsspelande. Jag vet att det krävs mycket träning för att lyckas, men det är jag beredd på och ser fram emot, säger Felix själv på LIF Lindesbergs hemsida.

En tuff försäsongsträning väntar alltså, men att Felix tar en plats i truppen innebär att han har de kvaliteter som krävs.

– Felix är en duktig spelare och han har en härlig inställning. Vi vet också att inställning och motivation är avgörande för att lyckas ta klivet från duktig junior till etablerad senior. Vi tror hårt på att Felix har de förutsättningarna, säger tillträdande klubbchefen Ricky Nordahl.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.