Zetterlund näste spelare att krita på

LINDESBERG. LIF Lindesberg fortsätter sitt truppbygge inför nästa säsong och på måndagen gjorde man klart med niometersspelaren Karl Zetterlund.

– I Karl har vi en allround niometersspelare som vi tror kan ta ytterligare ett stort kliv framåt den kommande säsongen, säger tillträdande klubbchefen Ricky Nordahl på LIF Lindesbergs hemsida.

Karl Zetterlund startade den förra säsongen i HK Country, men flyttade hem till Lindesberg mitt under säsongen och visade under slutskedet att han är en spelare att satsa på.

– Karl visade under säsongsavslutningen att han vill vara med och slåss om en plats i förstauppställningen och har nu deklarerat att han kommer att satsa tufft i försäsongsträningen, vilket vi tycker är mycket glädjande, säger Ricky Nordahl.

Just detta, att lägga stort fokus på försäsongen, är förmodligen en detalj som LIF Lindesberg har som krav på samtliga spelare som blir aktuella för ett kontrakt nästa säsong.

– Jag är sugen på att spela och vi har nu kommit överens om en individuell plan och målsättning för min försäsongsträning. Jag är taggad för detta, säger Karl Zetterlund.

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.