2-5 för Lindlöven mot Visby/Roma

i SPORT

VISBY. Om det var sjögången på Östersjön eller om helt enkelt Visby/Roma var bättre är osagt. Men Lindlöven förlorade även bortamatchen mot Visby/Roma. 2-5 (0-3, 1-1, 1-1) slutade matchen.

– Ändå kanske det här var den bästa av de matcher vi förlorat, säger Löventränaren Staffan Tholsson. Vi gör faktiskt en mycket bra match.

0-3 efter den första perioden, men 13-13 i skott vittnar om en jämn 20-minuterskamp.

– Vi hade mängder med chanser, säger Tholsson.

Jesper Ekengren reducerade i powerplay den andra men hemmalaget gjorde sitt fjärde och höll  skillanden från den första perioden. Skotten i andra 17-11 till Visby/Roma.

– Vi hänger med bra, men Visby/Roma är bra och spelar med ett jäkla tempo

5-1 i den tredje i powerplay och slutresultatet 5-2 genom Simon Jellvert, i powerplay. Och klart skottövertag (11-16) till Lindlöven i den sista akten.

– I den sista perioden hade vi ett övertag, men vi förlorar på orutin, säger Tholsson. Det här är bra matcher för Lindlöven inför framtiden, som visar vad som krävs.

Målvakten Otto Nordgren och backarna Jesper Ekengren och Dustin Hatlelid bra bakåt och på forwardsidan höjer Staffan Tholsson Patrik Säfström, Niklas Nooni, Kristian Flygar och Anton Magnusson.

Nästa match redan på söndag hemma i Lindehov mot Nyköping.

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.