37:e Capricen en ny succé

i ETTAN/KULTUR/NÖJE/LINDESBERG

LINDESBERG. Flera års väntan och längtan uppfyllde lördagen när Manskören Harmoni kunde hålla sin Caprice nummer 37. Gästen John Lundvik och den hemliga gästen Uno Svenningsson gjorde ingen i den fullsatta publiken besviken.

Det mesta var som vanligt när dörrarna öppnades för den första Capricen sedan 2019 och publiken var ovanligt festsugen. Fullsatt som vanligt och kö till barerna redan från start. De flesta som 24i-reportern Källberg träffade var glada över att kunna träffas igen och kunna mötas på ett normalt sätt – utan munskydd och restriktioner.

Alla shower med någon kör inleds med tre, fyra låtar från kören och man satte igång publiken omgående med rock´n roll och högt tempo. Publiken gillade vad den såg och hörde och Caprice 2022 var igång.

När gästartisten John Lundvik presenterades undrade nog många vad som skulle komma, men Lundvik visade sig vara en glad energikick som såg lycklig ut när han tittade ut över publiken i Lindesberg Arena. Det blev Mello-låtar och sången som skrevs till ett kungligt bröllop och där fick Lundvik sjunga duett med Linnea Wilhelmsson från Lindesberg, en succé som inte går av för hackor.

Den hemlige gästen Uno Svenningsson behöver såklart ingen närmare presentation, men Uno inledde med gästmusik från programmet ”Så mycket bättre” som blivit riktiga lyssnarfavoriter, precis som dom blev i Lindesberg. Svenningsson har ju ett rejält låtarv och arenapubliken fick höra det bästa från hans CV.

En härlig lördag som förhoppningsvis är tillbaka om ett år.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.