Anton WIdmark gjorde två mål.

Äntligen en seger för Lindlöven

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven svarade för sin första seger sedan den 8 januari när Allettan norra vände på lördagen och IF Sundsvall stod för motståndet i Lindehov.

Lindlövens IF-IF Sundsvall Hockey slutade 3-2 (1-0, 0-0, 1-2, 1-0).

Det här var matchen som gällde oerhört mycket för hemmalaget Lindlöven och det kändes nästan i luften. En ny förlust för Löven och ytterligare en i morgon söndag, hade kommit som ett brev på posten. Med två poäng kan nu Lindlöven titta framåt mot söndagens match mot Piteå som bara ska bli en trepoängare.

Lördagens match började i bortalagets favör, men när väl Lindlöven jobbat sig in i matchen efter en period i tre mot fem blev matchen en kamp.

Anton Widmark styrde in 1-0 efter skott från Filip Halvordsson och detta ledningsmål stod sig perioden ut – och även genom mittenakten, som var en kamp utan skönspel.

Kampen fortsatte i den tredje perioden med chanser åt båda håll, och Sundsvall hade det man behövde, framför allt i sin duktige forward Sebastian Kaijser, som gjorde 1-2 med fem minuter kvar att spela.

Anton Widmark gjorde 2-2 med 38 sekunder kvar att spela och tre minuter in i overtime gjorde en frispelad Joshua Karlsson 3-2.

Lindlöven har nu sex poäng upp till strecket, men tre nya poäng står på spel i morgon söndag då Piteå gästar Lindehov.

Mål Lindlöven: Anton Widmark 2, Joshua Karlsson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.