Äntligen går Lindlöven in i vårserien

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven går i eftermiddag in i Vårettan västra efter ett välbehövligt uppehåll under julhelgen. Till Lindehov kommer Forshaga för Lindlövens första match i jakten på att bakvägen ta sig vidare till Play Off-spel senare i vinter.

Lindlöven skulle ha spelat sin första match i Vårettan västra i fredags, men så blev det inte. Motståndarna Skövde hade problem med isen i Billingehov och matchen blev därför framflyttad till den 28 januari.

Premiären i Vårettan blir alltså ikväll, söndag. För motståndet står Forshaga och för Lindlöven är det enbart seger som räknas. Så kommer det att var under hela vårserien och det enda som räknas är en förstaplats den 20 februari när serien avslutas, annars är säsongen slut.

Till Vårettan tar lagen med sig placeringspoäng från grundserien, något som innebär att Lindlöven startar serien med 4 poäng. IFK Arboga blev sexa i grundserien och startar på 6 poäng och Malung, som slutade sjua, startar på 5 poäng.

Två matcher spelades i fredags då Forshaga tog emot Kumla och förlorade, samtidigt som Malung tog emot Surahammar och vann.

Lindlöven-Forshaga startar klockan 16.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.