Anton Toolanen inför Lindlöven-Tranås ikväll

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Ikväll onsdag blir det toppmatch i Lindehov när tabellfyran Lindlöven ställs mot tabelltvåan Tranås AIF. Anton Toolanen är en av Lindlövens spelare som startat serien bra och som tror på Lindlöven även ikväll.

-Det blir en rolig utmaning att försöka sätta Tranås på plats, säger Toolanen. Vi möter ett bra lag som börjat starkt, men man är alltid lite extra taggad av att möta ett topplag.

Anton Toolanen gör sin tredje säsong i Lindlöven sedan han kom till Lindesberg från Boden och Hockeyettan norra under tre säsonger. En fantastisk skridskoåkare som kan göra livet surt för vilken motståndare som helst. Fostrad i Luleås organisation har han 25 matcher på SHL-kontot och han har även spelat matcher för allsvenska Björklöven, som utlånad från Luleå.

-Personligen tycker jag att jag har fått en bra start på säsongen, säger han. Jag tycker att jag har varit pålitlig och kan stänga en match med mitt spel. I år har Lindlöven en riktigt bra grupp och det skapar ett riktigt bra lag. Det sitter ihop.

Toolanen sätter alltid laget före jaget och jobbar alltid stenhårt för laget.

-Men jag har nog blivit lite smartare med åren, säger Anton. Nu går jag inte i 100 procent i exakt alla lägen och försöker välja mina strider.

Anton Toolanen tror stenhårt på seger mot Tranås ikväll, men nöjer sig inte med det och sticker ut hakan.

-Jag hoppas att vi går till Allettan och vidare till playoff. Personligen vill jag bara gå långt med laget och jag skulle gärna spela kvalserien med Lindlöven.

Lindlövens IF-Tranås AIF startar klockan 19.00 ikväll i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.