Årsmöte i aktiv förening

i KULTUR/NÖJE/NORA/Okategoriserade

viker-047VIKER. Vikers Hembygdsförening har haft årsmöte. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar fanns många aktuella frågor att diskutera. Visfestivalen, tågtrafiken, eventuellt bildande av aktiebolag för att köpa ett hus och handelsboden i Gyttorp var frågor och ämnen som avhandlades både under mötet och vid efterföljande tårtkalas.

Till ordförande omvaldes Bo Eckhardt från Staksund som fick en blomma både för gott arbete och nyligen firad högtidsdag.

Bo Eckhardt fick nytt förtroende som ordförande och belönades med blommor
Bo Eckhardt fick nytt förtroende som ordförande och belönades med blommor

Verksamhetsberättelsen visade på en stor variation på aktiviteter, såsom gruvvandring, blomstervandring, brödbak och gökotta. Man jobbar också med utbyggnaden av fiber i bygden, har filmklubb och pubkvällar samt en utvecklingsgrupp som jobbar med utveckling i bygden samt att bevara det som behöver bevaras, tillexempel ser man till att badet i Hovmanstorp fungerar.

Efter årsmötet vidtog kalasande på kaffe och tårta och underhållning av lokala artister: Persson Sisters, dvs. Marie, Titti och Helena som sjöng visor och läste en och annan egenhändigt ihopknåpad dikt.

Viker-522
Persson Sisters underhöll med visor och lite allsång och blev t.o.m. inropade till extranummer

 

viker-704 viker-612

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.