Avlösning i den svenska montern

i BERGSLAGEN 2/HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA/Okategoriserade

ut2AUTRECHT. Resemässan Vakantiebeurs i Utrecht i Holland är idag inne på sin fjärde dag och ny personal avlöser den tidigare inför helgens invasion av resesugna holändare.

Turistpersonalen från Bergslagen har ett tufft jobb på resemässan i Utrecht. Under torsdagen avlöste Ken Karlsson, Ulla Kalander-Karlsson, Gertrud Jonasson och Jessica Melin den personal som varit på plats sedan i måndags kväll.

Här kommer turistchefen Håkan Ceders sista rapport från mässan.

hakan_cederVakantiebeurs är en gigantisk mötes- och marknadsplats, en plats för besökarna att leva ut sina drömmar. Under torsdagen tog jag mig möjligheten att undr en dryg timme vandra genom dessa enorma hallar med drömmar. Jag besökte Costa Rica, Canada och en stor Afrikamonter innan jag landade en stund i Nya Zeelands natur. Sedan blev det en äkta espresso med italiensk glass till tonerna av tre smörsångare från scenen… Lunch med umpa pumpa i Tysklands monter eller cream tea hos Visit Britain är andra möjligheter. Cirka 1% av de holländska resenärerna åker norrut mot Sverige, det är dessa vi slåss om, och naturligtvis att öka procenten!

Våra möjligheter är stora men resurserna mindre, men en sak är säker… vi syns bättre  genom att vara på plats här i Utrecht än att inte vara det. Igår kväll kom skiftbytet i form av Jessica, Ken och Ulla samt Gertrud. Nu ska dom under helgen ta emot alla som är nyfikna på vår destination, vårt Bergslagen i ”The heart of Sweden”. Har vi tur kommer det fler rapporter…

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.