Bara att välja match ikväll

i SPORT

LINDESBERG. Ikväll kan den sportintresserade i Bergslagen välja mellan Elitserien i volleyboll eller ishockey i Lindehov. Lindesberg Volley tar emot lokalkonkurrenten Örebro i Lindesberg Arena och Lindlöven tar emot Falun i Lindehov. Båda matcherna börjar klockan 19.

Det är alltid roligt med derbyn och Lindesberg Volley mot Örebro kommer säkert att locka mycket folk till Lindesberg Arena. Lindesberg. Lindesberg har poängmässigt börjat på allra bästa sätt och har tre segrar på tre spelade matcher. Örebro har också startat Elitseriesäsongen bra och har två segrar och en förlust på sina tre första matcher.

I Lindehov kan det bli en riktigt bra match mellan tabelltvåan Falun och tabellfyran Lindlöven. Lagen har inte stött på varandra tidigare i vinter och publiken kommer med all sannolikhet att få se en riktigt bra hockeymatch. Lindlöven kommer till start med stort självförtroende efter bortasegern mot Surahammar i söndags och vill säkert behålla sin plats ovanför strecket, som innebär spel i allettan.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.