19-årige Alexander Jarl Åhlin lånades in från BIK Karlskoga och visade att han ville.

Blekt Lindlöven förlorade hemmapremiären

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Allettan norra kunde inte ha börjat sämre för Lindlöven. På fredagen förlorade man hemmapremiären mot Hanviken/Tyresö och ligger nu sist i tabellen.

Lindlövens IF-Hanviken SK slutade 0-1 (0-0, 0-0, 0-1).

Lindlövens IF står inte riktigt att känna igen från höstserien och visade på fredagen upp en världskarta i dåliga avslut. Man vann skotten med 34-14 (!), men förlorade. Hur är det ens möjligt?

Att kalla Lindlöven blekt är kanske en förolämpning mot Hanvikens otroligt duktige målvakt Carl Lidö, men nog sjutton borde Lindlöven ha kunnat hitta en lösning i de offensiva regionerna så som matchen såg ut.

Men ingenting såg ut som matcherna under höstsäsongen. Förstapasset i omställningarna var inte lika snabbt och bra och visst kom man till många skott, men inte så många handlade om skott under målvaktsförflyttning.

Nu ligger Lindlöven sist i tabellen för Allettan norra och en rejäl upplyftning är nödvändig till nästa match. Till helgen som kommer möter man Boden och Kiruna borta och efter den resan måste man komma hem med poäng – gärna full pott – om det här äventyret inte ska vara avslutat alldeles för snabbt.

Joel Kiirikki jobbade hårt och skapade chanser.
Anton Toolanen ger alltid hundra.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.