Jesper Bryngelson är otroligt viktig för NNBS. Två mål och en assist blev det mot Tjust. Arkivbild.

Bryngelson hade kul när Nitro Nora vann stort

i ETTAN/NORA/SPORT

NORA. Nitro Nora BS hade inga som helst problem med att avfärda Köpings IS på Danfo Arena i Nora på söndagen. Jesper Bryngelson satte tonen redan efter två minuter och det blev bara roligare.

Nitro Nora BS-Köpings IS slutade 16-2 (9-1).

Nitro Nora BS gjorde Köping till ett sämre lag än vad man kanske egentligen är. När det gäller har NNBS visat sig som starkast i vinter och söndagens match var inget undantag.

Outslitlige Jesper Bryngelson tog tag i söndagens match direkt. Mål i minut 2 smittade av sig på Tomas Knutson och Mattias Brolin Munter och redan i den sjunde minuten hade NNBS en tremålsledning. Köping reducerade visserligen till 3-1, men därefter var det Nitro Nora för hela slanten.

Efter Köpings reduceringsmål gjorde NNBS 13 raka mål och roligast hade Jesper Bryngelson, som satte sex fullträffar.

Fortfarande är inte serien avgjord, då GT76 fortfarande har chansen att snuva NNBS på seriesegern, men Nitro Nora har seriens tre jumbolag kvar att möta och visst talar det mesta för att det ska gå vägen.

Nästa match blir borta mot jumbolaget Västerås den 14 februari.

Mål Nitro Nora: Jesper Bryngelson 6, Tomas Knutson 4, Johan Malmqvist 2, Mikael Jansson 1, Mattias Brolin Munter 1, Richard Andersson 1, Vilgot Sjölander 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.