Chris Kläfford fick alla att ha det mysigt

i ETTAN/KULTUR/NÖJE/LINDESBERG

LINDESBERG. På hemmaplan var Chris Kläfford extra noggrann. Inte med låtarna och inte med klädseln, skägget eller ackorden. Chris ville att hemmapubliken skulle ha mysigt – och han fick som han ville.

-Ni som följer mig eller känner mig vet att jag gillar när folk har mysigt, sade Chris till sina fans i Lindesberg. Har ni mysigt ikväll?

Chris Kläfford har massor av fans i Lindesberg, det är ingen överraskning. De flesta var förmodligen på plats i Lindesberg Arena på lördagskvällen när Chris drog in med ”The Imagine Tour” och uppskattningsvis 1000 åskådare var på plats för att se Chris på ett enstaka framträdande på hemmaplan.

Innan konserten fanns möjlighet att äta en fräsch lördagsmiddag på parkett, något 360 matgäster valde att göra.

-Jag har enbart hört positiva ord om maten, säger krögaren Björn Persson på Restaurang Krydda. Kvällen är väldigt positiv.

Och publiken stämde in i Perssons toner.

-Fantastisk mat och en jättetrevlig kväll, sade Stefan ”Jesse” Wikman. Och ännu bättre blir det när Chris går upp på scen.

Och strax efter klockan 20 stod han då på scen, Chris Kläfford. Lite avvaktande inledning, men efter någon låt var alla med. Och därefter var kvällen i hamn.

-Jag gillar om ni har mysigt, sade Chris och såg ut som om han menade det.

24i publicerar ett antal bilder från konserten. Chris är inte enkel att fotografera, han blundar under 70 procent av föreställningen och någon har gett konserten en ljusinramning som påminner om 90-talet. Ljudet låter som det ska, men ljusmänniskorna borde kanske fundera ett varv till.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.