Christoffer Anrén har utvecklats till en av Hockeyettans nyttigaste spelare.

Christoffer Anrén stannar i Lindlöven

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens sportchef Tomas ”Osten” Östlund meddelade under söndagskvällen att extremt viktige Christoffer Anrén stannar i Lindlöven ytterligare en säsong. En väldigt viktig signatur inför avslutningen av truppbygget.

Det här är pusselbiten Tomas Östlund väntat på vad gäller den föregående truppen. Anledningen till att Christoffer Anrén har väntat med en påskrift har handlat om hans pågående studier, men uppenbarligen har detta löst sig. Anrén kommer att göra sin femte säsong i Lindlöven och har gått från valpig hockeyspelare till en av seriens bästa forwards, lika hårt jobbande i offensiven som i defensiven.

-Totte” har vuxit år för år och är nu en av våra viktigaste pjäser ute på isen. Han är med och bidrar så mycket på isen. Han är otroligt åkstark, jobbar stenhårt över hela banan och är förmodligen en av de jobbigaste jävlar som går att möta ute på plan. Han gör varje medspelare snäppet bättre ute på isen. Jag är riktigt, riktigt glad att #25:an lirar MINST ett år till, säger Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Återstår nu för Tomas Östlund att hitta ytterligare stabil back innan truppen kan läggas i träda fram augusti.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.