Dags för Jerusalema i Storå

i ETTAN/LINDESBERG

STORÅ. I en lång rad tolkningar av Jerusalema över hela jorden har nu den välbekanta dansen kommit till Storå vårdcentral. I en härlig dans visar personalen sin version.

Vi har sett mängder med tolkningar av Jerusalema på Youtube och andra sajter och nu får vi äntligen se personalen på Storå vårdcentral dansa loss till den inbjudande melodin.

Jerusalema är en gospel-inspirerad sång som skrivits och inspirerats av den sydafrikanske singer-song-writern Nomcebo Zikode och skrevs ursprungligen på zulu.

Här ser du Jerusalema by Storå vårdcentral.

10 Comments

 1. Koffe. Så skulle jobba på din lediga tid menar du? Eller ska alla inom vården jobba dygnet runt, och inte få ha sin vila, fritid eller ha roligt på sin ledighet?

 2. Heja Storå Vårdcentral!!!
  Det var det roligaste klipp jag sett på länge.
  Ni är helt otroliga även under arbetstid!!
  Fortsätt på det här viset ni gjorde min dag.
  Lyssna inte på surklumpar!!

 3. Relativitetsteorin har man ju hört talas om och nu har vi en som uppfunnit negativitetsteorin kör hårt ni på vårdcentralen

 4. Finns vissa som verkar ligga kvar under sina stenar och inte ha någon uppfattning om verkligheten? ALLA som gör dessa filmer gör dom utanför sin arbetstid och därmed belastar dom INTE den ordinarie sjukvården. Att vissa inte får tid osv. beror INTE på att dom inom vården roat sig med att göra film, utan dom har fullt upp med att arbeta och vårda sökande. Så TÄNK först innan ni vräker ur er saker som ni inte har en aning om. Låt dom inom vården,polisen och räddningstjänsten göra dessa filmsnuttar(utanför arbetstiden) så att dom har nåt att glädjas åt❣

 5. Jag tycker den här filmen var fantastisk att se! Tror inte att en endaste dugg att några patienter blivit lidande. Prova att göra denna dans utan träning, så den har nog skett utanför arbetstid! Hos mig rann tårarna utför kinderna av ren och skär beundran. Tack!

 6. Hej på er, jag måste göra ett förtydligande i detta. Jag skriver inte att personalen inte får unna sig detta och det glädjer mig att folk kan hitta nöje i kaoset, så känner jag verkligen. Men var dag är ett nytt rekord i pandemin. Var dag går jorden under och sjukvården är överbelastad med personal som mer eller mindre jobbar sig sjuka… Jag får svårt att tro på massmedia när jag ser saker som dessa. Storå vårdcentral får gärna ha skoj på arbetsplatsen, men massmedia kan då inte skriva att situationen är så kaotisk som den är. Något stämmer inte. Vad är verkligheten? Snälla, berätta det för mig.

 7. Tror att Koffe har missat en hel del. Vi har sett många, många Jerusalema-filmer på teve o i sociala medier. Vårdpersonal på sjukhus runt om i landet, gränsbevakningen mot Norge o.s.v. I början av filmen från Storå finns tre ord som är väldigt viktiga på en arbetsplats: GLÄDJE, samarbete och gemenskap. All vårdpersonal har ett fruktansvärt år bakom sig. För att orka fortsätta,trots att allmänheten i så stor utsträckning nonchalerar Corona-restriktionerna, så behöver man tillåtas att skratta och ha roligt en stund. Jag är övertygad om att de allra flesta som ser filmerna får ett gott skratt och känner ett mått av beundran för deras mod. Det modet kanske kommer av att man har en god gemenskap och då gör man också ett bra jobb. Noterar att almanackan i filmen är daterad 29 mars. Om filmen är gjord då ,(observera utanför arbetstid ) så har jag svårt att tro att det i nu början av maj påverkar tillgången på lediga läkartidningen. Ditt inlägg är riktigt elakt.

 8. Men din bittra krake.. människor har fritid och de flesta vill fylla sina liv med de saker som gör dem glada eller rent av kan göra någon annan glad.

  Vården är otroligt hårt belastad och de som jobbar innan vården gör så gott de kan. Med det sagt blir det inte automatiskt förbjudet att försöka förbättra sin arbetsmiljö eller göra det bästa av situationen och rent av faktiskt försöka ha roligt på jobbet.

  Hur liten som människa måste man vara för att inte ens unna människor att dansa lite en stund utanför sin arbetstid.

 9. Till Koffe. Detta unnar jag dom. Sen är det ju bra att röra sig och ha roligt på en arbetsplats. Ni är mina hjältar, bara så ni vet!

 10. … Ja… Min mamma fick inte tid här om dagen när hon ringde så nu har vi svaret på varför…

  Så var det inte, men det kokar i mig att se sådant här. Var säkert utanför arbetstid men det ser lik förbaskat väldigt ruttet ut… Trodde sjukvården var överöst med snart en miljon coronasmittade och det tar inte en eftermiddag att anordna grejer som dessa… Eller så kanske det är så illa som det låter? Vet inte, men enligt vad jag ser i media har de gott om tid över. Good for them! =)

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.