Daniel Andersson hoppar av som S-ordförande

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. På egen begäran väljer Daniel Andersson att hoppa av uppdraget som ordförande i Lindesbergs Arbetarekommun och ersätts fram till årsmötet av John Omoomian.

-Vilken resa vi gjort, jag är stolt och glad för den stöttning partiet hemma gett mig i min roll som ordförande i Arbetarekommunen i Lindesbergs kommun där vi tillsammans satte agendan för politiken lokalt, ett engagemang och en gemenskap som varit oerhört värdefullt för mig, säger Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Det var i måndags som Socialdemokraterna i Lindesberg höll ett extra sammanträde med anledning av ordföranden Daniel Anderssons begäran att få bli entledigad från sitt uppdrag. Anledningen till Daniel Andersson avhopp beror på att hans nationella förtroendeuppdrag ökat och kräver en större närvaro än tidigare. Daniel är idag riksdagsledamot och förbundsordförande för HBT-Socialdemokrater med plats i partistyrelsen och partiets verkställande utskott och de uppdragen kräver allt mer, såväl nationellt som internationellt.

-Mitt liv har ändrats oerhört detta år och det gläder mig att min arbetarekommun, liksom jag, ser värdet av att jag fokuserar på de nationella uppdragen så att jag kan göra en ännu bättre insats framöver, säger Daniel.

Fram till årsmötet kommer arbetarekommunens klubba att hanteras av John Omoomian.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.