Kaptenen David Berg fortsätter i Lindlöven.

David Berg fortsätter i Lindlöven

LINDESBERG. Lindlöven presenterade på söndagen en glad nyhet. Klart är att förra säsongens kapten David Berg fortsätter i Löven. Efter en lång skadeperiod är nu David Berg väldigt revanschsugen.

– Äntligen är det klart med David, säger Lindlövens sportchef Tomas Östund. En spelare som David har förstås haft många klubbar efter sig, men vi har haft en bra dialog tillsammans hela våren och sommaren och han har nu bestämt sig för att stanna i Lindlöven. David kan föreningen som ingen annan, och vet vad som förväntas av honom och laget.

Det är ett riktigt trumfkort som Lindlöven presenterade på söndagen. David spelade endast 16 matcher under förra säsongen innan han blev skadad och ser nu fram mot en skadefri säsong. Massor av rutin från Allsvenskan och en favorit hos publiken under tidigare säsonger i Lindlöven är hans rutin väldigt värdefull.

I David får vi en offensiv spets på backsidan, vi får ledarskap i omklädningsrummet och vi får en massa rutin från högre nivåer. David kommer att driva laget med sitt seriösa sätt och kommer bli enormt viktig när det väl gäller, säger Tomas Östlund.Under helgen har det också blivit klart att unge backen Elias Lindgren fortsätter i Lindlöven. I och med att Berg och Lindgren är klara har Lindlöven sju kontrakterade backar i truppen.

Elias Lindgren är också klar för kommande säsong.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.