Dela dina bästa recept på 24i

i MATRECEPT 24i/Okategoriserade

GrilladKycklingBERGSLAGEN. Vi testade när 24i var nystartat och väljer att testa igen. Skicka in dina bästa matrecept till 24i och vi publicerar löpande.

– Jag och min fru gillar att laga mat och därmed gillar jag att läsa om mat och matlagning, säger Tomas Källberg på 24i. Jag ska testa alla recept som skickas in.

Tanken är helt opretentiös. Har du en snabb vardagsrätt eller en helgfavorit – skicka in det till 24i och låt alla läsare ta del av ditt recept.

24i testade matrecept under en tid 2012 när 24i startade, men intresset var inte tillräckligt stort. Nu, med ett betydligt större läsarunderlag, hoppas vi att det ska gå bättre.

Man behöver inte skicka in ett komplett recept, ibland räcker det med en bild för att få smaklökarna att vattnas och för att läsarna ska reagera.

– Vi har gjort ett formulär för inskickande av recept och kommer att förfina det när vi ser vilka behov som finns, säger Tomas Källberg. Det här får bli vad vi tillsammans gör det till.

[gravityform id=”14″ name=”Skicka in ditt eget recept!”]

2 Comments

  1. Ta lika mycket köttfärs valfri och blanda med lika mycket rivna morötter och riv gul lök blanda svartpeppar o salt stek tilll brun yta sänk värmen o gå färdigt under lock på låg värme super gott o ekonomiskt o nyttigt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.