Derby ikväll mot VästeråsIrsta

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. LIF Lindesberg spelar ikväll sin sista seriematch innan juluppehållet och det gör man genom att ta emot VästeråsIrsta i ett hett derby hemma i Lindesberg Arena.

Sjundeplacerade LIF Lindesberg tar alltså ikväll emot bottenlaget VästeråsIrsta och därefter väntar ett nästan fyra veckor långt serieuppehåll för de brandgula.

LIF var nära att tappa poäng borta mot VästeråsIrsta i lördags, men lyckades med en stark avslutning att vinna och åka hem med två välbehövliga poäng. Nu vänder alltså serien och LIF ska försöka vara ett vinnande lag in i julledigheten efter en svajig höstsäsong.

LIF Lindesberg förlorade den senaste hemmamatchen mot Aranäs och vill säkert komma tillbaka på vinnarspåret i Lindesberg Arena, men borta ur truppen i kvällens match är Lucas Lidbeck, som testar med IFK Karlskrona, på ett ännu okänt kontrakt.

I LIF Lindesberg är den interna skytteligan viktig och där kommer Fatlum Ahmeti att kunna fira jul ohotad. Även Albin Järlstam kan äta julskinka i gott mod som klar tvåa. Så här ser den totala skytteligan ut i LIF Lindesberg inför kvällens match.

 1. Fatlum Ahmeti 82
 2. Albin Järlstam 67
 3. Bashkim Gashi 49
 4. Jesper Nilsson 37
 5. Axel Magnusson 28
 6. Jesper Jakobsson 27
 7. Lucas Lidbeck 25
 8. Martin Boija 21
 9. Karl Zetterlund 18
 10. Filip Ottosson 18
 11. Thomas Matic 5
 12. Felix Johansson 2
 13. Johan Westerberg 1
 14. Truls Lindström 1

LIF Lindesberg-VästeråsIrsta startar klockan 19.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.