Ensamma män långt ifrån själva

i KULTUR/NÖJE/NORA/Okategoriserade

NORA. Anders Walléns projekt Ensamma män med gitarr blev ett trevlig och välbesökt evenemang på Nora Teater på lördagskvällen.

Anders Wallén, Ted Ström, Steve Future och Oscar Danielsson var de fyra män som ensamma intog Nora Teaters sparsamt dekorerade scen på lördagskvällen. En i taget fick de varsin halvtimme att fylla och precis som Anders Wallén inledde med att säga, kan det vara svårt att bestämma sig för hur den halvtimen bäst ska fyllas.

– Alltså börjar jag med den sista låten, sade Anders Wallén. Jag kastade om låtarna helt.

Nora Teater är förmodligen en perfekt lokal för den här typen av evenemang. Opretentiös lokal med ett avstressande lugn gör att publiken måste koncentrera sig på vad den ensamme estradören gör.

Publiken tycktes gilla initiativet och kanske är ett återkommande evenemang fött?

– Det alltid ett vågspel att göra sådana här evenemang, sade Anders Wallén efter konserten. Jag är glad att det kom så pass många, särskilt med tanke på att det var artister utifrån. Vi hade en mycket trivsam kväll tillsammans och jag tror att publiken var nöjd.

2 Comments

  1. Bra initiativ, och en mycket trevlig afton. Jag ser fram emot fler arrangemang av liknande typ i denna för ändamålet utmärkta lokal!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.