Får man skriva om invandrare?

i INSÄNDARE/DEBATT

Är det någon idé att skriva om invandrare på 24i? Blir en sån artikel insatt? Alla pratar om invandrare på jobbet men är väl tabu i tidningar verkar det som.

Ej rasist

4 Comments

  1. Jag ser fram emot att få läsa ”Ej rasist! och hur Du själv tänker i frågan som Du vill debattera.

  2. I slutet av -30 talet tog vi i Sverige emot ensamkommande judiska barn i en viss ålder. Barnen skulle vara skötsamma och välartade. Svenska kyrkan var med och la sitt ord. Man skulle omdöpas från judendomen till kristendomen.(Idag är vi rädda för islamister) Barnens föräldrar försökte att hålla kontakt med sina barn ända till dess att de försvann in i gaskammaren. Det finns mycket att fundera på innan vi ropar efter att stänga vårat lands gränser för människor som måste fly från sina hemländer på grund av krig.

  3. Innan vi debatterar vill jag uppmana till att läsa ”Och i Wienervald står träden kvar” och Göran Rosenbergs roman om sina föräldrar,”Ett kort uppehåll på vägen …..”

  4. Såklart får man debattera vilka ämnen som helst på 24i. Visst kan det vara svårt att hantera en debatt om invandring och flyktingar, men så länge frågan diskuteras sakligt och utan rasistiska inslag är det förstås okej. I grund och botten är ju frågan politisk och inte konstigare än kultur- eller skolpolitik.
    Läs vidare under Regler för insändare och kommentarer längst ned på 24i.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.