Kaptenen Filip Halvordsson visade vägen och levererade mot Falu IF och hamnade också i målprotokollet.

Filip tror på vinst mot Mariestad

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens lagkapten, backen Filip Halvordsson, tror på vinst mot Mariestad i söndagens hemmamatch i Lindehov. Filip är tillbaka efter sjukdom borta mot Borlänge i onsdags och har hittat vibbarna.

-Jag hoppas på mycket folk i Lindehov och jag tror att vi vinner med 2-1, säger Halvordsson.

Alla vet att Lindlöven lever dag för dag med sin backuppställning, med flera backar skadade och ett läge där ingen vet vilka som spelar nästa match.

-Det har ju blivit så, säger Filip Halvordsson. Visst blir det tungt med så mycket spel som det har blivit, men man får anpassa sitt spel och inte följa med upp i anfallen lika mycket.

Men hur är det att ha nya backpartners i nästan varje match?

-Jag tycker att det har gått bra, säger Filip. Vi fick in Joshua under några viktiga matcher och han gjorde det väldigt bra och jag tycker att de vi har haft på lån har gjort bra ifrån sig.

Filip själv saknades i onsdagen bortamatch mot Borlänge, men till söndagens hemmamatch mot Mariestad är han tillbaka.

-Jag gillar att spela mycket och det är ofta enklare att komma in i matcherna om man är på isen mycket, säger Halvordsson. Man hinner inte tänka så mycket. Och till söndagens match är jag tillbaka.

Håll utkik efter Lindlövens #7 – Filip Halvordsson i matchen mot Mariestad BoIF på söndag. Tuffare och mer skäggig än de flesta på isen.

Sportchefen Tomas Östlund menar dock att situationen för backsidan sakta men säkert går åt rätt håll.

-Mot Mariestad ställer vi upp med samma backar som mot Borlänge plus att Halvordsson är tillbaka och i slutet av nästa vecka hoppas vi att Leo Klavhed kan spela igen. Vad gäller Gustav Lindström är vi på rätt väg och med lite tur är han snart med. Och på forwardssidan ser det ut som om Sebastian Falk snart närmar sig start.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.