Folkfest i Nora när Utmaningen avgjordes

i ETTAN/NORA/SPORT

NORA. Utmaningen 2022 blev precis den folkfest den varit under många år. När tävlingen avgjordes på fredagskvällen tycktes halva Nora vara på plats vid strandpromenaden och på torget, trots att tävlingen varit inställd under två pandemiår.

Vann på herrsidan gjorde Mikael Nordström, Örebro AIK, och på damsidan segrade Liduina van Sitteren, Örebro AIK.

IFK Noras minitriathlon Utmaningen hade sina glansdagar för ett tiotal år sedan, men då hade man nästan för många deltagare och det var svårt att garantera säkerheten för de startande. Nu, 2022, startade 41 män och 15 kvinnor, men den trofasta publiken i Nora gillar arrangemanget och tog sig hemifrån för att se den snabba tävlingen. Några följde tävlingen med en öl i handen på någon restaurang och andra hejade från kyrkvallen och från torget.

Vann gjorde Mikael Nordström som var grym på cykeln och snabb i löpningen och tvåa blev senaste vinnaren Oskar Larsson, Örebro AIK, som nog är den snabbaste löparen.

På damsidan vann Liduina van Sitteren efter riktigt bra cykling och framför allt löpning. Tvåa blev Camilla Eknor och trea blev Bibben Nordblom, som nog hade föredragit lite längre distanser.

Samtliga resultat finns på pe-timing.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.