Föreläsare: Börja leva mer på riktigt!

NORA. På tisdag 21 januari blir det en annorlunda kväll i Bergslagskyrkan, Nora. Psykoterapeuten och författaren Göran Larsson håller en föreläsning utifrån sin bok ”Rötter och vingar – att leva sannare, modigare och helare”.

Göran Larsson är präst och psykoterapeut, författare och föreläsare. Sedan mer än tjugo år har han arbetat med samtalet och pedagogiken som instrument i terapier och själavård, rehabiliteringsgrupper och som psykosocial handledare och etisk rådgivare i olika beroendebehandlingar. Han har arbetat på S:t Lukasstiftelsen i många år. Är nu officiellt pensionär, men verksam som konsult och föreläsare.

Syftet med Göran Larssons föreläsningar är att de skall ge mod och inspiration till förändring, växt och mognad. Han vill blanda humor och allvar, kunskap och vardagsliv, med sina och andras erfarenheter av livets vedermödor och glädjeämnen.

Han vill hjälpa lyssnaren att lägga ner sitt försvar, och att i stället bygga upp självkänslan för att leva mer på riktigt.

Föreläsningen sker i samarbete med Studieförbundet Bilda och anmälan behövs. Man bokar biljetten via mejl till pastor@bergslagskyrkan.se eller tel. 070 2097589. Avgiften 100 kr betalas i entrén, kontant eller swish. Föreläsningen börjar kl 19.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.