Förlust för Löven även i sista matchen

i LINDESBERG B/Okategoriserade/SPORT

Löven_Enköping_spelLINDESBERG. En bra förstaperiod, men det räckte inte. Lindlöven förlorade även den sista matchen i Allettan hemma mot Enköping med 3-7 och slutade jumbo.

– Men nästa år spänner vi bågen ett snäpp till, säger sportchefen John Falck. Då är det Allettan och PlayOff som gäller.

Det slutade i dur i Allettan, men Lindlövens säsong har ändå varit den bästa i klubbens historia. Att Enköping, som hade allt att spela för, skulle bli en tuff match förstod alla på förhand.

– Väldigt mycket handlar om brist på rutin, säger tränaren Staffan Tholsson. Vi tappar pucken precis innanför blå och där är man som mest sårbar. Då är alla på väg framåt och motståndarna kan vända spelet direkt.

Löven förlorade nu klart med 3-7 (0-2, 1-4, 2-1) men visade i den första perioden att man hör hemma på en högre nivå än att harva i den vanliga division 1-lunken.

– Vad som behövs för att höja sig ytterligare får väl ni journalister spekulera i, säger Tholsson.

Han vill inte gå in på detaljer, men alla förstår att det handlar om att hitta en bättre backuppsättning till nästa år.

Och hur blir det med Staffans eget engagemang i Lindlöven. Tholsson har definitivt höjt nivån och resultatmässigt svarat för Lindlövens bästa säsong så här långt.

-Vi för en diskussion om en fortsättning, säger Tholsson.

1 Comment

  1. Tack Lindlöven för en mycket rolig hockeysäsong. Hoppas att ni får behålla stommen i laget och sen bygga på med några riktigt bra spelare, framför allt på backsidan, så kan nästa säsong bli mycket bra. Känns tråkigt att denna säsong redan är över och ser redan fram emot nästa.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.