Duktiga Mariana Baddini passade så gott det gick.

Förlust i första åttondelsfinalen

LINDESBERG. Lindesberg Volley förlorade den första åttondelsfinalen i SM-slutspelet hemma mot Värnamo på onsdagen. En jämn match där hemmalaget inte riktigt kom upp i kvalitet.

Matchen slutade 1-3 (23-25, 18-25, 25-23, 20-25).

Det är såklart kul med jämna matcher i SM-slutspelet och med ett spel på topp hade sannolikt Lindesberg vunnit den första åttondelsfinalen mot Värnamo. Nu tappade hemmalaget många enkla poäng när spelarna inte kunde komma överens om vem som skulle ta bollen eller i försök att lyfta någon spelare med alltför många passningar.

Lexi Pollard gjorde, som vanligt, flest poäng i Lindesberg i ett lag som inte har speciellt många ess i rockärmen. Man kämpar på och på onsdagen hade man inte sin bästa dag. På lördag är det dags för returen i Värnamo och bara att hålla tummarna för att Lindesberg visar samma takter som senast i Värnamo. Matchserien ska avgöras på lördag och det kommer att visa sig om Lindesberg kommer att spela fler matcher den här säsongen eller om matchen blir säsongens sista.

Poäng Lindesberg: Lexi Pollars 20, Ida Larsson 14, Martina Konecna 14, Zeinab Kamara 7, Lisa Andersson 6, Mariana Baddini 3.

Ida Larsson servar.
Är det sista spelande säsongen för Martina Konecna? Fortfarande slår hon bland de hårdaste i Elitserien.
Tränaren Teemu Sarna var allt annat än nöjd emellanåt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.