Första mässdagen över i Utrecht

i HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA/Okategoriserade

CederbroschyrUTRECHT. Den gigantiska resemässan i Utrecht startade på tisdagen och delegationen från Bergslagen träffade förhoppningsfulla holländska researrangörer under hela den första dagen.

Tisdagens mässa var vikt för researrangörer och branschfolk och kanske den viktigaste dagen för utställarna. Mängder av broschyrer och otaliga möten var resultatet av den första dagen.

Här kommer turistchefen Håkan Ceders rapport från tisdagen.

hakan_cederFörsta dagen på Vakantiebeurs är över och det känns att mässfötterna och holländskan fortfarande behöver tränas.

Första dagen är enbart öppenför branschfolk. För oss innebär det några möten med researrangörer som har Sverige i sitt reseprogram. I Bergslagen bokar dessa boende på både Kloten och Sundby stugby. Passade även på att visa dom både ”nya” Klacken och Lindesbergs stugby och naturligtvis blev man nyfikna och ville veta mer. Har vi tur så blir det besök under maj i år.

Dagen avslutades med ett zwedenmingel i vår monter som Visit Sweden bjöd på. Till och med Sveriges ambassadör dök upp.

Utrechts matutbud är stort, kvällens middag blev grekiskt. Nu laddar vi för onsdagen som är en dag öppen för bransch och publik. På bilden syns några exempel på de broschyrer vi delar ut.

1 Comment

  1. Och det går bra med språken ?

    Holländska, tyska, franska och engelska, flyter väl
    som vatten i det här internationella sammanhanget ?

    Ca va ?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.