Framgångar på resemässa

i BERGSLAGEN 1/HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA/Okategoriserade

Utrecht_onsdagUTRECHT. Bergslagsdelegationen på resemässan i Utrecht fick arbeta hårt under onsdagen, då äldre resenärer invaderade mässhallen.

Rapporterna från den stora resemässan i Utrecht i Holland skvallrar om hårt jobb och massor av pålästa besökare. Onsdagens mässa var öppen för såväl fackfolk som för allmänheten och fylldes till större delen av äldre resenärer. Totalt kommer ungefär 130000 människor att besöka mässan och personalen som ska sälja Bergslagen har långa, tuffa dagar.

Läs turistchefen Håkan Ceders ord från onsdagen.

Den nyfikne holländaren

hakan_cederUnder onsdagen var fackbesökarna få och istället invaderades mässan av de som vi kallar för ”äldre aktiva” i vår turiststrategi. Dessa besökare är mycket nyfikna på Sverige, kanske redan varit i Sverige för länge sedan och vill resa tillbaka. Då gör vi allt som står i vår makt att styra dom rätt. Ett samtal med en nyfiken mässbesökare här i Holland tar minst fem till tio minuter, då man har massor av frågor. Detta är en stor skillnad mot hur det ser ut på andra mässor. Golf, vandring, stugor och ”fietsen” var de områden vi igår fick många frågor om. Gårdagens hit var dock den campingorganisation som ville ha 1000 exemplar av vår broschyr för att sprida till sina medlemmar. Perfekt!

Onsdagens middag var ett obligatoriskt besök på Cafe Olivier i Utrecht, en ölhall/krog med belgisk mat i en gammal kyrka… det blev musslor.

1 Comment

  1. MMM.

    Tar för givet att caravan club är med i satsningen !

    skulle vara förskräckligt om inte alla intressenter får vara med.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.