Fredagsmys, tacos och nyrakad

i BLOGG

Fredag igen. Veckorna går fort när man har roligt. Allt är dock inte roligt och jag kan erkänna att jag börjar bli lite lagom trött på teknikstrul. Vår ursprungliga webbleverantör höll inte alls måttet och vi har nu under veckan bytt leverantör. Förhoppningsvis får teknikerna ordning på allt under helgen. Jag hoppas ni som läser 24i har lite överseende med tekniken.

För mig en annorlunda vecka, den som gått. Onsdagskvällen slog säkert rekord vad gäller puls. Då sattes jag verkligen på prov. Inledde kvällen på stadshotellet i Nora och sammanträde i kommunfullmäktige och efter en intensiv timme drog jag vidare till Lindesbergs Arena för allsvensk handboll. Efter det direkt till Lindehov och hockeymatch. Men blev däremellan upplyst av flera att jag dessutom varit med på Tvärsnytt.

Har fortfarande inte sett hela inslaget, som handlade om att det poppar upp fler och fler lokala, nätbaserade medier, men har redan dragit en och annan slutsats. Ska man vara med i tv, så ska man vara nyrakad och utsövd. Dessutom är det en fördel om man är vältränad.

Jag sitter och funderar över politiken i Nora. Kohandel är nog inte det bästa om man vill bygga upp ett förtroende hos väljarna. Till och med en dåre fattar att sossarna förhandlade bort kulturpedagogerna när moderaterna blev samarbetspartner. I gengäld kom man åter till makten. Livsfarligt att förhandla bort ett vallöfte bara för att få ett par kommunalrådsposter. När nu frågan om kulturpedagogerna återremitterats blir det svårt för Solveig Oscarsson och övriga sossar att inte väcka liv i kulturpedagogerna igen. Och då är det helt plötsligt moderaterna som sitter med förtroendeproblem. Å andra sidan verkar ju moderaterna i Nora vara Sveriges mest flexibla parti och tycks finna sig i ständigt nya svängningar.

LIF Lindesberg är inte bra. Jag lider lite med Herman Arenvang, som helt enkelt inte har en tillräckligt bra trupp i vinter. Vore jag Herman skulle jag satsa på en offensivare handboll, a là Mats Engblom. Funkar inte materialet och taktiken ens mot lag som Eskil, så kan man lika gärna försöka springa ihjäl motståndet.

Lindlöven är desto bättre. Tränaren Staffan Tholson har verkligen satt sin prägel på Löven och jag tror det kommer att bli ännu bättre. Publiken börja återkomma till Lindehov och jag ser fram mot höstens matcher.

Blir någon form av tacobuffé ikväll, avslöjar Marie. Och någon timmes fredagsmys förhoppningsvis. Är själv både nyrakad och utsövd och ska tag i någon form av träning redan nästa vecka. Måste väl vara möjligt att gå på gym tidigt på morgnarna i Nora? Eller hitta på något annat för att få fason på fysiken? Förslag mottages gärna. Ha en trevlig fredagskväll!

3 Comments

  1. Bästa är att komma förbi så att vi kan snacka lite kort om hur vi ska lägga upp träningen så kan vi sedan boka in en tid för en genomgång (tar ca 1 timme). Till genomgången är det bra att ha lediga kläder på sig så att du kan testa alla övningar. Efter det så är det bara att köra hårt 🙂

  2. Hej

    Från 04.45 kan du träna på Nora Kraft & Kondition 🙂 Du är välkommen att kika in så hjälper jag dig hjälpa dig själv till en grym fysik 🙂

    Mvh Daniel

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.