Straff eller inte? Domaren valde att fria.

Frövi förlorade hemmapremiären

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

FRÖVI. Frövi IK gick till halvtidsvila med 1-0 när division 4-premiären ägde rum på Fröjevis konstgräs mot Stene IF på annandagen. Men när 90 minuter var spelade var det gästerna som jublade.

Frövi IK-Stene IF slutade 1-3 (1-0).

Det såg ut som om Frövi IK:s framgångsrika förra säsong skulle förlängas, när division 4-premiären ägde rum på Frjöjevis konstgräs på annandagen. Frövi IK hade det mesta av spel och chanser under den första halvleken och borde kanske haft en större ledning i halvtid.

Men Stene IF ville annat. Stene kvitterade och fick dessutom en straff där Ramil Greibo fixade ledningen till gästerna.

Frövis stjärna Kevin Sjöholm gjorde annars 1-0 och kunde ha fått med sig en straff i slutskedet av den första halvleken. Men Frövi kollapsade och saknade en bollhållande spelare på mittfältet, som Ili Ielo varit tidigare, och Stene kunde alltför snabbt slå om från försvar till anfall.

Division 4 är inte division 5 och väldigt viktigt nu för Frövi IK att starta om – med ett annat mindset.