Johan Fransson och Alexander Scharnke med arvtagarna till Lindegym.

Fullt hus när Lindegym hade öppet hus

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. Det var mycket folk på Lindegym under lördagen. Anledningen var att man firade sex år med verksamheten och ville visa den satsning man nu gör inför framtiden.

-Vi kommer bland annat att installera en riktigt avancerad golfsimulator inom kort, sade Alexander Scharnke, en av Lindegyms ägare.

Det har alltså gått sex år sedan Alexander Scharnke, Victoria Karlsson, Sia Östlind och Johan Fransson tog över Lindegym. Ägarna har inte låst fast sig i någon smal genre i verksamheten och försöker vara lyhörda för idéer och nya trender.

I en del av de gigantiska lokalerna har man under några år haft en padelbana, men denna är nu nedmonterad och såld och istället kommer man alltså att ha en golfsimulator av värsta sort och därmed kanske nå en ny typ av tränande. Golflokalen kommer att vara avskild och med egen kod-dörr.

Dessutom kommer också den ordinarie gymverksamheten att utökas ordentligt, allt för att den som vill träna ska hitta något som passar.

-Vi vill ju nå ut till alla som vill träna i någon form, säger Alexander Scharnke. Via golfsimulatorn kanske golfarna försäsongstränar även på gymmet.

Storleken på gymmet gör att det aldrig känns fullt, även om det stundtals är många som tränar samtidigt.

-Idag är det väldigt många som varit här och är intresserade av att börja röra på sig och det är kul. Vi har fått hem fyra nya maskiner som vi inte har hunnit montera än, men som ska upp så snart som möjligt.

I framtiden har man också planer på att utöka verksamheten med e-handel av träningsrelaterade produkter och Alexander Scharnke menar att man vill fortsätta utveckla konceptet.

-Vi har många idéer, men vi får ju lov att ta en satsning i taget.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.