Grythyttans Gästgivaregård bäst i test

i HÄLLEFORS/NÄRINGSLIV

GRYTHYTTAN. Grythyttans Gästgivargård har rykte om sig att hålla en hög kvalitet på sin mat och i den senaste bedömningen i ansedda White Guide landade Grythyttans gästis en poäng från kategorin ”Mästarklass” och är därmed den högst klassade restaurangen i Örebro län och Västmanland.

Gästis_LogoNivån har höjts avsevärt under de senaste åren, men Grythyttans Gästgivaregård behåller sin klass enligt White Guide. I årets utgåva avancerar man till klassen ”Mycket god klass” och var alltså bara en poäng från ”Mästarklass”.

– Det är en otroligt härlig bekräftelse att få en hög poäng i årets upplaga av White Guide. Vi är ett härligt team som ska göra allt för att snäppa upp hela upplevelsen en nivå till, säger Henrik Eriksson, köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård i ett pressmeddelande.

– Det är fantastiskt roligt och jag är så stolt över vårt duktiga team på Gästgivaregården, säger en mycket glad Sophia Pertun, restaurangchef på Grythyttans Gästgivaregård.

Bedömningen i White Guide ska bilda en gastronomisk upplevelse och tyngdpunkten i bedömningen ligger på personlighet, förnyelse, hållbarhet och ambiance.

– Jag är glad och stolt för utmärkelsen. Vi fortsätter att utvecklas och ta sikte på nästa poängklass. Det är oerhört viktigt att vi att fortsätter att utbilda framtida medarbetare, till branschen, så att kompetensnivån ständigt höjs. Riktigt bra restauranger har riktigt kompetenta medarbetare, säger Mia Spendrup, VD Grythyttans Gästgivaregård.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.