Guldsmedshytte SK gav Lindlöven en match

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Det blev verkligen ett derby när Guldsmedshytte SK gästade Lindehov för match mot Lindlöven på fredagskvällen. Lindlöven det bättre laget, men GSK gav hemmalaget en rejäl match.

Matchen slutade 7-1 (1-0, 2-0, 4-1).

Det är inte speciellt mysigt i byggröran i Lindehov, men publiken kom och GSK hade med sig många åskådare. De flesta var ju ändå där för det som händer på isen och för att titta på interiören.

Guldsmetshytte SK började riktigt bra och hade flera målchanser under de första tio minuterna, men skillnaden mellan Hockeytvåan och Hockeyettan är stor och Lindlöven dominerade stundtals, dock utan att göra mål.

Uddamålsledning fick man dock med sig in i första pausen och GSK måste få en eloge för ett stort hjärta och en bra kamp.

Två mål ytterligare i den andra perioden, men fortfarande stretade GSK emot. Lindlöven insåg att man var det bättre laget och som ofta valde man att spela för snirkligt och krokigt istället för rakt på. 3-0 efter två borde ha varit mer.

Den tredje perioden förstärkte den andra. Lindlöven dominerade och GSK kämpade och stred. 4-1 i den sista kunde ha varit 7-2, men när slutsignalen ljöd verkade alla nöjda med 7-1.

Mål: 1-0 Anton Widmark (Christoffer Anrén, Maxim Semjonovs), 2-0 William Lindgren (Anton Toolanen), 3-0 William Hedlund (Adam Björkman, Joshua Karlsson), 4-0 Anton Björkman (Jonathan Öhrström, William Hedlund), 5-0 Simon Brännvall (Elias Lindgren, Anton Widmark), 5-1 Adam Bergman (Andre Sundén, Jonathan Sjöberg), 6-1 Anton Widmark (Alexander Sunnefors, Simon Brännvall), 7-1 Philip Nyberg ( Elias Lindgren, Maxim Semjonovs).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.