William Lindgren jobbar hårt och tar sig i läge.

Härlig seger för Lindlöven

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens IF kan inkassera en väldigt bra helg med två matcher och två trepoängare. På söndagen besegrade man Bodens HF hemma i ett dåligt fyllt Lindehov.

Lindlövens IF-Bodens HF slutade 5-1 (0-0, 3-0, 2-1).

Lindlöven gör det riktigt bra i Allettan norra och parkerar efter söndagens match på en överraskande tredje plats i tabellen. Ett bra spel är förstås den stora förklaringen, men en annan är att Lindlöven spelat många matcher hemma. Något stort publikstöd kan man inte tala om, men bortalagen har många gånger långa resor i benen.

Matchen mot Boden inleddes i ett rasande tempo och Lindlöven var det lag som bäst klarade av att spela i ett tempo som mest liknade ett fyrverkeri.

Lindlöven spelade som vanligt med fyra kedjor och tre backpar och backarna i Lindlöven gör ett otroligt jobb. Att lagets forwards är duktiga och fungerar bra med tränaren Jonas Dufåkers spelidé vet alla om, men nu börjar dessutom alla känna varandra väl.

Lindlöven ligger tre i tabellen för Allettan norra och möter närmast Brödernas/Väsby på bortais på onsdag.

Mål Lindlöven: 1-0 Filip Forsmark (Lukas Johansson), 2-0 Joel Kiirikki (Filip Forsmark), 3-0 William Lindgren (Marcus Von Der Geest, Ludvig Hendén), 4-0 Johannes Jämsén (Marcus Von Der Geest, Filip Halvordsson), 5-1 Marcus Von Der Geest (William Lindgren).

Joel Kiirikki har haft en bra helg. Tre mål mot Kiruna och ett mot Boden.
Isak Jonsson har välförtjänt fått spela matcher med Mora i Allsvenskan.
Tobias Sjökvist drar på sig bevakning så snart han har pucken.
William Lindgren letar passning.
Boden är ett tungt lag att möta. Här är det Henri Tamminen som oroar Jonathan Frykholm.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.