En bild från Capricen 2018.

Harmoni tackar av mångåriga orkestern

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. Om en vecka, den 9 december klockan 19.00, håller Manskören Harmoni en tackföreställning till de musiker som bildat orkester under många års Capricer. Konserten hålls i Lindeskolans aula.

Fyndigt nog kallar man konserten ”Sångerna vi minns”.

Det handlar de fem musikerna Göran Bejstam, Jim Sohlman, Micke Hagberg, Mats Norrefalck och Per Bejstam som nu ska tackas av. Några av dessa har spelat bakom Manskören Harmoni vid Caprice-föreställningarna i över 25 år.

-2021 var det meningen att vi skulle göra en sista Caprice tillsammans, men pandemin satte snubbel för det eftersom Capricen blev inställd, berättar Roland Hellsing i Manskören Harmoni.

Redan innan dess hade man tecknat kontrakt med en ny banduppsättning för Capricen 2022, ett kontrakt som inte gick att backa ut från.

– Istället väljer vi nu att tillsammans göra den här konserten som samtidigt blir en form av tack för lång och trogen tjänst till bandet, säger Roland Hellsing. Vi kallar konserten ”Sångerna vi minns” och det blir låtar som vi har gjort med det bandet genom åren och i kombination med julsånger.

Biljetter till konserten säljs på Blombergska Bokhandeln i Lindesberg och på Tickster.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.