I februari öppnar lekland i Bångbro

i LJUSNARSBERG/Okategoriserade

BångbroLekBÅNGBRO. Lagom till sportlovet i februari hoppas Felicitas Nowak på Bångbro Kids & Outdoor att man ska kunna öppna ett lekland i Bångbro skolas gamla gymnastiksal.

– Allting är beställt och jag hoppas att vi hinner få hit allting i tid, säger Felicitas.

Att starta ett lekland i Bångbro får en och annan att höja på ögonbrynen, men för Felicitas Nowak är det bara en av många planer som nu håller på att förverkligas. Sedan hon och hennes sambo övertog skolan i Bångbro har det ena projektet efter det andra dragits igång.

Men just leklandet har gått rekordsnabbt. Och det kommer inte att bli vilket lekland som helst, utan något som liknar Lek och Buslandet i Örebro. Alla delar och moduler är beställda från USA och kommer förhoppningsvis att skeppas till Sverige i god tid före sportlovet i februari.

Felicitas Nowak visar stolt upp ritningarna och hoppas man inte ska behöva göra några stora modifieringar när väl utrustningen är på plats i Bångbro.

Leklandet är tänkt att bli ett komplement till den övriga verksamhet som dragits igång – allt riktat mot turister och besöksnäringen. Sedan tidigare driver man lägenhetshotell, bed and breakfast, vandrarhem och camping och planerna inför sommaren är många.

– Så här långt har allt gått jättebra, säger Felicitas. Vi har haft väldigt många gäster.

 

2 Comments

  1. Hej Felictas
    Hur mår du idag
    Jag hoppas att du ska vara vid utmärkt hälsa
    Du är en utmärkt människa aktiv och jag önskar er lycka till Permanent

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.