Idag slutar Lindlövens säsong

i SPORT

LINDESBERG. Idag avslutas säsongen för Lindlöven. Enköping kommer på besök i den sista matchen i Allettan och för Lindlöven handlar det om att vinna för att undvika jumboplatsen.

Lindlöven gjorde en bra match i onsdags mot Åker/Strängnäs, men förlorade knappt och vill säkert ge publiken i Lindehov en rolig säsongsavslutning. Redan i onsdags såg lagkaptenen Niklas Nooni fram emot dagens match – just av den anledningen att han ville avsluta säsongen med en seger.

– Ja, herregud att vi ska vara laddade mot Enköping, sade Nooni då.

Dagens match är lagens femte i vinter och Lindlöven och Enköping har vunnit två matcher vardera. Löven vann enkelt den enda hemmamatchen med 7-3 och slog också Enköping borta i grundserien i december med 2-1. Den första matchen tog dock Enköping hem med knappa 4-3 och senast, i Allettan, vann Enköping enkelt med 6-1.

För Enköping står en fortsättning av säsongen på spel. Laget ligger just nu trea i Allettan Mellan, men kan bli nedpetade till femteplatsen om man förlorar mot Löven samtidigt som Nyköping och Åkers vinner sina avslutande matcher idag.

Lindlöven-Enköping börjar klockan 16.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.