IFK Lindesberg tog skön seger

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

FRÖVI. IFK Lindesberg fick lov att spela sin första seriematch hemma i femman på Fröjevis konstgräs i Frövi. Men vad gjorde det då man besegrade gästande SMÅ IF på ett övertygande sätt.

IFK Lindesberg-SMÅ IF slutade 5-3 (2-1).

IFK Lindesberg har startat division 5-spelet på ett utmärkt sätt. Oavgjort borta i seriepremiären mot XX och under torsdagskvällen blev det alltså seger hemma mot SMÅ IF.

Hemmalaget började bäst och hade 2-0 efter 21 minuter, innan spelet lugnade ner sig en aning. SMÅ reducerade till 2-1 och gjorde sedan 2-2 innan IFK Lindesberg tryckte plattan i mattan en kvart in i den andra halvleken. Inom loppet av 17 minuter gick man ifrån till 5-2 och att SMÅ sedan hann reducera till 5-3 spelade ingen roll.

IFK Lindesberg gick i och med segern mot SMÅ IF upp på tredje plats i tabellen och närmast väntar Pålsboda borta på måndag.

Mål IFK Lindesberg: Saw Kuly Lo 2, Simon Langarap, Nicolas Sabushimike, Islamdin Abulkhariyev.